Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Modification of the properties of milk-fat emulsions with the phase structure of «oil in water» in the dependence on the mass part of the lipoid and the stabilizing systems
Stadnyk, Igor
;
Стадник, Ігор
;
Bodnarchuk, Oksana
;
Боднарчук, Оксана
;
Kopylova, Kateryna
;
Копилова, Катерина
;
Petrov, Pylyp
;
Петров, Пилип
;
Bal-Prylypko, Larysa
;
Баль-Прилипко, Лариса
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
2021
Invastigation of fatt acidic composition and physico-mechanical indexes of dry milk polycomponent mixtures
Minorova, Antonina
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Bodnarchuk, Oksana
;
Боднарчук, Оксана Василівна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Shapovalova, Nataliia
;
Шаповалова, Наталія Петрівна
Перегляд
Автор
2
Narizhniy, Serhiy
2
Наріжний, Сергій Анатолійович
1
Bal-Prylypko, Larysa
1
Kopylova, Kateryna
1
Krushelnytska, Natalia
1
Minorova, Antonina
1
Petrov, Pylyp
1
Shapovalova, Nataliia
1
Stadnyk, Igor
1
Vezhlivtseva, Svitlana
.
далі >
Тема
1
correlation of fatty acids
1
cream
1
dry mixtures
1
effective viscosity
1
emulsifiers
1
fatty acidic composition
1
milk and fat emulsions
1
physico-mechanical indexes
1
stabilizers
1
sunflower oil
.
далі >
за датою випуску
2
2021
Has File(s)
2
true
Тип матеріалу
2
Стаття