Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Оцінка якості та безпечності червоної ікри лососевих риб
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol-Bezpala, Lesia
;
Безпалий, Іван Федорович
;
Bezpalyi, Ivan
;
Бондаренко, Леся Вікторівна
;
Bondarenko, Lesia
;
Король, Алла Петрівна
;
Korol, Alla
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Study of the microbiological composition of sludge during the cultivation of Chironomus larvae
Korol-Bezpala, Lesia
;
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Bezpalyi, Ivan
;
Безпалий, Іван Федорович
;
Korol, Alla
;
Король, Алла Петрівна
;
Bondarenko, Lesia
;
Бондаренко, Леся Вікторівна
Перегляд
Автор
2
Bezpalyi, Ivan
2
Bondarenko, Lesia
2
Korol, Alla
2
Korol-Bezpala, Lesia
2
Безпалий, Іван Федорович
2
Король, Алла Петрівна
2
Король-Безпала, Леся Петрівна
1
Narizhniy, Serhiy
1
Наріжний, Сергій Анатолійович
Тема
1
bacteria
1
colony growth
1
food product
1
microbiological studies
1
organoleptic characteristics
1
pasteurization modes
1
preservatives
1
salmon caviar
1
sludge
1
бактерії
.
далі >
за датою випуску
1
2023
1
2024
Has File(s)
2
true
Тип матеріалу
2
Стаття