Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Технології виробництва молока і м’яса
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 21-30 зі 38.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Влияние уменьшения кратности доения на энергозатратность производства и продуктивность коров разных стадий лактации
Борщ, Александр Васильевич
;
Борщ, Олександо Васильович
;
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Александр Александрович
;
Борщ, Олександр Олександрович
;
Borshch, Oleksandr
;
Лискович, Владимир Андреевич
;
Ліскович, Володимир Андрійович
;
Liskovych, Volodymyr
2016
Роль фактору вгодованості за різних технологій утримання в реалізації продуктивного потенціалу молочної худоби.
Борщ, Олександр Олександрович
;
Borshch, Oleksandr
2019
The influence of crossbreeding on the protein composition, nutritional and energy value of cow milk
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Олександрович
;
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Васильович
;
Kosior, Lesia
;
Косіор, Леся Тарасівна
;
Lastovska, Iryna
;
Ластовська, Ірина Вікторівна
;
Pirova, Liudmyla
;
Пірова, Людмила Вікторівна
2014
Вгодованість та продуктивність корів за різних технологій утримання
Борщ, Олександр Олександрович
;
Borshch, Oleksandr
2019
Порівняльний аналіз амінокислотного складу та біологічної цінності білків молока корів чистопородних порід та їх помісей
Борщ, Олекснадр Олександрович
;
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Васильович
;
Borshch, Oleksandr
;
Косіор, Леся Тарасівна
;
Kosior, Lesia
;
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Pirova, Liudmila
;
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Lastovska, Iryna
2017
Evaluation of dairy productivity and intensity of milk yield in goats
Pirova, Liudmyla
;
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Олександрович
;
Lastovska, Iryna
;
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Kosior, Lesia
;
Косіор, Леся Тарасівна
2017
Вплив високих температур на теплостійкість, клінічні та енергетичні показники корів за різних варіантів безприв’язного утримання
Борщ, Олександр Олександрович
;
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Васильович
;
Borshch, Oleksandr
2015
Динаміка вгодованості і продуктивності корів упродовж лактації за безприв’язно-боксового утримання
Борщ, Олександр Олександрович
;
Borshch, Oleksandr
2015
Як проявляються господарськи важливі ознаки у корів залежно від догляду
Борщ, Олександр Олександрович
;
Borshch, Oleksandr
2015
Відмінності різних варіантів безприв’язно-боксового утримання дійних корів
Борщ, Олександр Олександрович
;
Borshch, Oleksandr
;
Рубан, Сергій Юрійович
;
Ruban, Sergii
Перегляд
Автор
22
Борщ, Олександр Васильович
20
Борщ, Олександр Олександрович
16
Kosior, Lesia
15
Косіор, Леся Тарасівна
11
Пірова, Людмила Вікторівна
10
Lastovska, Iryna
9
Ластовська, Ірина Олександрівна
8
Pirova, Liudmyla
6
Борщ, Олександр Oлександрович
4
Pirova, Liudmila
.
далі >
Тема
12
вгодованість
11
продуктивність
10
productivity
6
молочна продуктивність
5
fatness
5
fattening
5
lactation
5
корови
5
лактація
4
cows
.
далі >
за датою випуску
10
2015
10
2019
7
2017
4
2014
3
2012
2
2016
1
2010
1
2018
Тип матеріалу
19
Стаття
13
Тези доповідей, Матеріали конфере...
5
Методичні рекомендації
1
Автореферат