Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 41-43 зі 43.
назад
1
...
2
3
4
5
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Моніторинг поширення біотехнологічних культур в україні
Облап, Руслан Васильович
;
Oblap, Ruslan
;
Новак, Наталія Борисівна
;
Novak, Natalia
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2022
Comparative analysis of the diversity of bees in agroecosystem habitats
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Ященко, Сергій Андрійович
;
Yashchenko, Sergiy
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Наталія Олегівна
;
Dyman, Natalia
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2023
Порівняльний аналіз методів виділення ДНК із різних тканин риб
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Шостак, Людмила Вікторівна
;
Shostak, Ludmila
;
Дубін, Олексій Вікторович
;
Dubin, Oleksii
;
Димань, Наталія Олегівна
;
Dyman, Natalia
Перегляд
Автор
39
Dyman, Tatyana
17
Zagoruy, Ludmila
16
Загоруй, Людмила Петрівна
11
Oblap, Ruslan
11
Облап, Руслан Васильович
10
Novak, Natalia
10
Мазур, Тетяна Григорівна
10
Новак, Наталія Борисівна
9
Mazur, Tetyana
6
Plivachuk, Olena
.
далі >
Тема
11
антиоксиданти
11
окиснення
10
milk fat
10
молочний жир
6
antioxidants
6
пероксидне число
6
прянощі
5
antioxidant activity
5
bioantioxidants
5
Real-Time PCR
.
далі >
за датою випуску
4
2020 - 2023
31
2010 - 2019
8
2003 - 2009
Тип матеріалу
32
Стаття
10
Тези доповідей, Матеріали конфере...
1
Методичні рекомендації