Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
Харчові технології
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
2014
Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
2
Lomova, Neonila
2
Merzlov, Serhii
2
Narizhniy, Serhiy
2
Ломова, Неоніла Миколаївна
2
Наріжний, Сергій Анатолійович
1
Snizhko, Olha
1
Сніжко, Ольга Олегівна
Тема
1
biotechnology
1
energy value
1
equipment
1
food production technology
1
food products
1
methodical instructions
1
product output
1
product quality
1
technological line
1
technological operation
.
далі >
за датою випуску
1
2014
1
2016
Has File(s)
2
true
Тип матеріалу
1
Книга
1
Методичні рекомендації