Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Технології виробництва молока і м’яса
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-13 зі 13.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Хімічний, мінеральний і амінокислотний склад м’яса свиней за введення селеновмісних добавок у раціон
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Pirova, Liudmyla
;
Косіор, Леся Тарасівна
;
Kosior, Lesia
;
Машкін, Юрій Олексійович
;
Mashkin, Yurii
;
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Lastovska, Iryna
2016
Продуктивність бичків різних порід в умовах інноваційної технології виробництва яловичини
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Lastovska, Iryna
;
Луценко, Марія Михайлівна
;
Lutsenko, Mariia
2015
Ефективність використання замінників молока в умовах інноваційних технологій виробництва яловичини
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Lastovska, Iryna
;
Луценко, Марія Михайлівна
;
Lutsenko, Mariia
Перегляд
Автор
13
Lastovska, Iryna
6
Kosior, Lesia
6
Косіор, Леся Тарасівна
6
Луценко, Марія Михайлівна
6
Пірова, Людмила Вікторівна
4
Pirova, Liudmila
4
Борщ, Олександр Васильович
3
Borshch, Oleksandr
3
Lutsenko, Maria
2
Lutsenko, Mariia
.
далі >
Тема
3
beef
3
technology
3
технологія
2
amino acids
2
bulls
2
chemical composition
2
ethology
2
fat
2
live weight
2
morphological parameters of blood
.
далі >
за датою випуску
5
2016
3
2017
2
2015
2
2018
1
2019
Has File(s)
13
true