Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Технології виробництва молока і м’яса
Навчальні видання
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-1 зі 1.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Удосконалення технологічного процесу виробництва молока та яловичини на фермі з поголів´ям _____корів: методичні рекомендації
Борщ, Олександр Олександрович
;
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Васильович
;
Borshch, Oleksandr
Перегляд
Автор
1
Borshch, Oleksandr
1
Борщ, Олександр Васильович
1
Борщ, Олександр Олександрович
Тема
1
beef
1
cow
1
cowshed
1
machinery and equipment
1
milk
1
process operation
1
productivity
1
technology
1
економічна ефективність
1
корова
.
далі >
за датою випуску
1
2021
Has File(s)
1
true
Тип матеріалу
1
Методичні рекомендації