Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Технології виробництва молока і м’яса
Навчальні видання
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Удосконалення технологічного процесу виробництва молока та яловичини на фермі з поголів´ям _____корів: методичні рекомендації
Борщ, Олександр Олександрович
;
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Васильович
;
Borshch, Oleksandr
2021
Технологія виробництва молока і яловичини
Борщ, Олександр Васильович
;
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Олександрович
;
Borshch, Oleksandr
;
Косіор, Леся Тарасівна
;
Kosior, Lesia
Перегляд
Автор
2
Borshch, Oleksandr
2
Борщ, Олександр Васильович
2
Борщ, Олександр Олександрович
1
Kosior, Lesia
1
Косіор, Леся Тарасівна
Тема
2
beef
2
cow
2
cowshed
2
machinery and equipment
2
milk
2
productivity
2
technology
2
економічна ефективність
2
корова
2
машини та обладнання
.
далі >
за датою випуску
2
2021
Has File(s)
2
true
Тип матеріалу
1
Книга
1
Методичні рекомендації