Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Генетики, розведення та селекції тварин
Гігієни тварин та основ санітарії
Технології виробництва молока і м’яса
Технології виробництва продукції птахівництва та свинарства
Технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Хімії
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із технології виробництва продукції свинарства в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня 6.090102 – бакалавр, зі спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системи
Фесенко, Василь Федорович
;
Fesenko, Vasily
;
Кузьменко, Петро Іванович
;
Kuzmenko, Peter
;
Каркач, Петро Михайлович
;
Karkach, Peter
;
Соболєв, Олександр Іванович
;
Sobolev, Alexander
;
Машкін, Юрій Олексійович
;
Mashkin, Yurii
;
Бількевич, Віта Володимирівна
;
Bilkevych, Vita
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolіі
;
Гришко, Віталій Анатолійович
;
Grishko, Vitaliі
2018
Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із інноваційних технологій виробництва продукції свинарства та птахівництва в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня – магістр, зі спеціальності: 204-«Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системи
Фесенко, Василь Федорович
;
Fesenko, Vasily
;
Каркач, Петро Михайлович
;
Karkach, Peter
;
Кузьменко, Петро Іванович
;
Kuzmenko, Peter
;
Соболєв, Олександр Іванович
;
Sobolev, Alexander
;
Машкін, Юрій Олексійович
;
Mashkin, Yurii
;
Бількевич, Віта Володимирівна
;
Bilkevych, Vita
;
Гришко, Віталій Анатолійович
;
Grishko, Vitaliі
Перегляд
Автор
2
Fesenko, Vasily
2
Karkach, Peter
2
Бількевич, Віта Володимирівна
2
Гришко, Віталій Анатолійович
2
Каркач, Петро Михайлович
2
Кузьменко, Петро Іванович
2
Соболєв, Олександр Іванович
2
Фесенко, Василь Федорович
1
Kachan, Anatolіі
1
Качан, Анатолій Дмитрович
.
далі >
Тема
2
practical classes
2
working notebook
2
практические занятия
2
практичні заняття
2
рабочая тетрадь
2
робочий зошит
2
самостоятельная работа студентов
2
самостійна робота студентів
1
innovative pig production technol...
1
pig production technologies
.
далі >
за датою випуску
2
2018
Has File(s)
2
true
Тип матеріалу
2
Методичні рекомендації