Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-1 зі 1.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Термін сквашування молока залежно від дози іммобілізованих заквасок йогурту
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Непочатенко, Андрій Вікторович
;
Nepochatenko, Andriy
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
Перегляд
Автор
1
Merzlova, Halyna
1
Vovkohon, Alina
1
Мерзлов, Сергій Віталійович
1
Мерзлова, Галина Вікторівна
1
Непочатенко, Андрій Вікторович
Тема
1
fermentation time
1
immobilization
1
modified gelatin
1
modified pectin
1
titrated acidity
1
yogurt
1
закваска
1
йогурт
1
модифікований пектин
1
титрована кислотність
.
далі >
Has File(s)
1
true
Тип матеріалу
1
Стаття