Browsing by Author Zagoruy, Ludmila

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 57  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Antioxidative potential of spices in milk fatDyman, Tatyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Zagoruy, Ludmila; Загоруй, Людмила Петрівна
2022Comparative analysis of the diversity of bees in agroecosystem habitatsДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Ященко, Сергій Андрійович; Yashchenko, Sergiy; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Наталія Олегівна; Dyman, Natalia; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2024Comparative characteristics of sustainable development strategies in food industry enterprisesHrebelnyk, Oksana; Гребельник, Оксана; Zagoruy, Ludmila; Загоруй, Людмила
2020Protein metabolism, physicochemical properties and chemical composition of muscle tissue in Large White weanersKhalak, Viktor; Халак, Віктор Іванович; Horchanok, Anna; Горчанок, Анна Володимирівна; Kuzmenko, Oksana; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Lytvyshchenko, Lyudmyla; Литвищенко, Людмила Олександрівна; Lieshchova, Maryna; Ліщова, Марина Олексіївна; Kalynychenko, Olena; Калиниченко, Олена Олександрівна; Liskovych, Volodymyr; Ліскович, Володимир Андрійович; Zagoruy, Ludmila; Загоруй, Людмила Петрівна
2024Аналіз ринку морозива в УкраїніЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Федоткіна, Анастасія Миколаївна; Fedotkina, Anastasia; Козаченко, Святослав Миколайович; Kozachenko, Svyatoslav
2022Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентамиЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мігель, Єлизавета; Migel, Elizaveta
2023Аналіз харчової поведінки студентівГребельник, Богдана Юріївна; Hrebelnyk, Bogdana; Чопенко, Ольга Володимирівна; Chopenko, Olga; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2004Антиоксиданти біологічного походження у молочному жиріЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Ільніцький, Микола Григорович; Ilnitskiy, Мikolay
2005Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жиріЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2008Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жиріЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2008Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2011Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2008Атиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй Lіudmila, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2023Біологічна цінність білків пастеризованого молока кіз Зааненської породиГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia
2010Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походженняСеманюк, Володимир Іванович; Semaniuk, Volodymyr; Салата, Володимир Зінов'євич; Salata, Volodymyr; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Присяжнюк, Наталія Михайлівна; Prysiazhniuk, Nataliia
2023Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених напівфабрикатівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Хоменко, Василь Васильович; Khomenko, Vasyl; Шульга, Марта Олександрівна; Shulga, Marta
2021Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мороз, Анна Михайлівна; Moroz, Anna
2011Вплив бактеріального обсіменіння сирого молока в різні пори року на кількісний та якісний склад залишкової мікрофлори пастеризованого молокаДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tеtyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2019Вплив доїльних установок різних типів на якість та безпечність сирого молокаВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Галай, Оксана Юріївна; Galay, Oksana; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі
2022Вітамінізоване молоко: користь чи маркетинговий хідКульбаченко, Юлія Леонідівна; Kulbachenko, Yuliya; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila