Browsing by Author Narizhniy, Serhiy

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 93  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Amino Acid Composition of Whey and Cottage Cheese Under Various Rennet EnzymesBilyi, Vadym; Білий, Вадим Юрійович; Merzlov, Serhii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Merzlova, Halyna; Мерзлова, Галина Вікторівна
2024Comparison of the effect of different rennet enzymes on the amino acid composition and sensory parameters of Lyubitelskyi cheeseBorshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Osipenko, Inna; Осіпенко, Інна Станіславівна
2021Discrete-Impulse Energy Supply in Milk and Dairy Product ProcessingDroździel, Paweł; Дродзель, Павел; Vitenko, Tetiana; Вітенько, Тетяна Миколаївна; Voroshchuk, Viktor; Ворощук, Віктор Ярославович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Snizhko, Olha; Сніжко, Ольга Олегівна
2018Discrete-impulsive input of energy in milk and dairy products processing processeVitenko, Tetiana; Вітенько, Тетяна Миколаївна; Voroshchuk, Viktor; Ворощук, Віктор Ярославович; Snizhko, Olha; Сніжко, Ольга Олегівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2014-12-25Effect of bee products on the structural, mechanical and physico-chemical properties of yogurtЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Effect of protein and carbohydrate components upon quality parameters and viable probiotic bacteria content in milk mixtures during their drying and storageMinorova, Antonina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Romanchuk, Irina; Романчук, Ірина Олегівна; Verbytskyi, Sergii; Вербицький, Сергій Борисович; Danylenko, Svitlana; Даниленко, Світлана Григорівна; Krushelnytska, Natalia; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Potemska, Oksana; Потемська, Оксана Володимирівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2015-03-26Enhancing food safety of pollen by means of irradiationLomova, Neonila; Ломова, Неоніла Миколаївна; Snizhko, Olha; Сніжко, Ольга Олегівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mingaleeva, Zamira; Мингалеева, Замира Шамиловна
2021Invastigation of fatt acidic composition and physico-mechanical indexes of dry milk polycomponent mixturesMinorova, Antonina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Krushelnytska, Natalia; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Bodnarchuk, Oksana; Боднарчук, Оксана Василівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Vezhlivtseva, Svitlana; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Shapovalova, Nataliia; Шаповалова, Наталія Петрівна
2017-11Investigation of the process of bee pollen comminutionMerzlov, Serhii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Lomova, Neonila; Ломова, Неоніла Миколаївна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний Сергій Анатолійович, Сергій Анатолійович; Snizhko, Olha; Сніжко, Ольга Олегівна; Voroshchuk, Viktor; Ворощук, Віктор Ярославович
2018-11Managing quality and safety during the production of yoghurt with honey productsMerrzlov, Serhii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Lomova, Neonila; Ломова, Неоніла Миколаївна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Rudakova, Tetiana; Рудакова, Тетяна Василівна; Snizhko, Olha; Сніжко, Ольга Олегівна; Viktor Voroshchuk, Viktor; Ворощук, Віктор Ярославович
2021Modification of the properties of milk-fat emulsions with the phase structure of «oil in water» in the dependence on the mass part of the lipoid and the stabilizing systemsStadnyk, Igor; Стадник, Ігор; Bodnarchuk, Oksana; Боднарчук, Оксана; Kopylova, Kateryna; Копилова, Катерина; Petrov, Pylyp; Петров, Пилип; Bal-Prylypko, Larysa; Баль-Прилипко, Лариса; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2022Quality Evaluation Research of Low-Calorie Milk Ice CreamНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina
2014Yoghurt enrichment with natural bee farming productsЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Активність води – якісний показник молочних консервівМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2014Бар’єри – основа технології м’ясних продуктів гарантованої якостіКрижська, Тетяна Анатоліївна; Kryzhska, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Біологічна цінність сухих молочних багатокомпонентних сумішейРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Біотехнологічні аспекти застосування штамів з β-галактозидазною активністю у виробництві ферментованих молочних продуктівМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Даниленко, Світлана Григорівна; Danylenko, Svitlana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2022Використання маслянки в технології низьколактозних ферментованих продуктів для харчування дітейМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana
2023Використання ферментно-бактеріальної композиції в біотехнології безлактозних молочних продуктів на основі вторинної молочної сировиниМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2007Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеГуляев-Зайцев, Сергей Сергеевич; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Narizhniy, Serhiy