Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Автори Kachan, Anatoliy
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2018 | Features of the HACCP plan development of the curd production | Vovkohon, Alina; Вовкогон, Аліна Григорівна; Nadtochii, Valentyna; Надточій, Валентина Миколаївна; Hrebelnyk, Oksana; Гребельник, Оксана Петрівна; Fedoruk, Nataliya; Федорук, Наталія Миколаївна; Merzlova, Halina; Мерзлова, Галина Вікторівна; Kalinina, Halina; Калініна, Галина Петрівна; Kachan, Anatoliy; Качан, Анатолій Дмитрович |
2023 | Використання пробіотичної закваски у продуктах лікувально-профілактичного призначення | Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy |
2020 | Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породи | Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy |
2019 | Показник рН м’яса залежно від способів охолодження | Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentina |
2012 | Хімічний склад мяса бройлерів за умов використання у складі комбікормів іммобілізованих ферментів, йоду та змішанолігандного комплексу кобальту | Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy |