Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Автори Харів, Іван Іванович
Результати 1 до 1 із 1
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Chemical composition, energy and biological value of broiler chicken meat caused by various doses of selenium | Sobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Gutyj, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович; Sobolievа, Svitlana; Соболєва, Світлана Василівна; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Liskovych, Volodymyr; Ліскович, Володимир Андрійович; Prystupa, Olesya; Приступа, Олеся Іванівна; Demus, Natalia; Демус, Наталія Володимирівна; Paladiychuk, Olena; Паладійчук, Олена Ростиславівна; Fedorovich, Orysia; Федорович, Орися Віталіївна; Khariv, Ivan; Харів, Іван Іванович; Vasiv, Rostislav; Васів, Ростислав Орестович; Levkivska, Natalia; Левківська, Наталія Дмитрівна; Leskiv, Khrystyna; Леськів, Христина Ярославівна; Guta, Zoryana; Гута, Зоряна Антонівна |