Перегляд зібрання за групою - Теми sucrose

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Biotechnology of families’ strength influence on the processes of sucrose inversion, dehydration and accumulation of monosaccharidesBezpalyi, Ivan; Безпалий, Іван Федорович
2008Використання фізіологічних методів при створенні посухостійких гібридів кукурудзиГрабовська, Тетяна Олександрівна; Grabovska, Tetiana
2024Організація виробництва цукруОсіпчук, Вадим Михайлович; Osipchuk, Vadym
2009Оцінка зразків кукурудзи на посухостійкість методом визначення фракційного складу водиГрабовська, Тетяна Олександрівна; Grabovska, Tetiana
2021Розроблення біотехнологічного прийому з тимчасової ізоляції наповнених стільників для підвищення продуктивності медозбору та якості бджолиного медуБезпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan; Постоєнко, Володимир Олексійович; Postoyenko, Volodymyr; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Постоєнко, Дмитро Миколайович; Postoyenko, Dmytro
2011-12Спосіб копрологічної діагностики гельмінтозів і еймеріозівДовгій, Юрій Юрійович; Dovhiy, Yurii; Фещенко, Діана Валеріївна; Feshchenko, Diana; Корячков, Віктор Анатолійович; Koriachkov, Viktor; Згозінська, Оксана Анатоліївна; Zghozinska, Oksana; Бахур, Тетяна Іванівна; Bakhur, Tetiana; Драгальчук, Анатолій Іванович; Dragalchuk, Anatolii; Стахівський, Олександр Васильович; Stakhivskyi, Oleksandr