Перегляд зібрання за групою - Теми practical classes

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Біологічні основи рибного господарства: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 207 “Водні біоресурси та аквакультура”Трофимчук, Алла Михайлівна; Trofymchuk, Alla; Гриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia; Хом’як, Олександр Андрійович; Khomiak, Oleksandr; Присяжнюк, Наталія Михайлівна; Prysiazhniuk, Nataliia; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla; Жарчинська, Валерія Сергіївна; Zharchynska, Valeriia
2022Декоративна аквакультура: методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 207 “Водні біоресурси та аквакультура”Гриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia; Трофимчук, Алла Михайлівна; Trofymchuk, Alla; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla; Хом’як, Олександр Андрійович; Khomiak, Oleksandr; Присяжнюк, Наталія Михайлівна; Prysiazhniuk, Nataliia; Осадча, Юлія Василівна; Osadcha, Yuliia; Жарчинська, Валерія Сергіївна; Zharchynska, Valeriia
2018Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із технології виробництва продукції свинарства в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня 6.090102 – бакалавр, зі спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системиФесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Каркач, Петро Михайлович; Karkach, Peter; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii; Бількевич, Віта Володимирівна; Bilkevych, Vita; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Гришко, Віталій Анатолійович; Grishko, Vitaliі
2018Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із інноваційних технологій виробництва продукції свинарства та птахівництва в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня – магістр, зі спеціальності: 204-«Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системиФесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Каркач, Петро Михайлович; Karkach, Peter; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii; Бількевич, Віта Володимирівна; Bilkevych, Vita; Гришко, Віталій Анатолійович; Grishko, Vitaliі
2024-12Овочівництво. Частина 2: методичні вказівки для виконання практичних занять здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201 «Агрономія»Сич, Зеновій Деонизович; Sych, Zenoviy; Кубрак, Світлана Миколаївна; Kubrak, Svitlana; Сидорова, Ірина Марківна; Sidorova, Irina
2020Патологічна фізіологія тварин (навчальний посібник для практичних робіт)Порошинська, Оксана Андріївна; Poroshyns'ka, Oksana; Шмаюн, Сергій Степанович; Shmajun, Sergij; Козій, Василь Іванович; Kozij, Vasyl'; Ніщеменко, Микола Прокопович; Nishhemenko, Mykola; Стовбецька, Людмила Степанівна; Stovbec'ka, Ljudmyla; Ємельяненко, Алла Анатоліївна; Jemel'janenko, Alla
2024Іноваційні підходи у викладанні дисципліни “Цитологія, гістологія та ембріологія”Ільніцький, Микола Григорович; Ilnitskiy, Мikolay; Новак, Віталій Петрович; Novak, Vitaliy; Бевз, Ольга Сергіївна; Bevz, Olha; Мельниченко, Антоніна Петрівна; Melnychenko, Antonina