Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми pickled cheese
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Організація виробництва розсільного сичужного сиру | Хорошун, Давид Олексійович; Khoroshun, Davyd |
2016 | Сиропридатність молока корів української чорно-рябої молочної породи з різними генотипами капа-казеїну, бета-лактоглобуліну та пролактину | Плівачук, Олена Павлівна; Plivachuk, Olena; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tetyana; Облап, Руслан Васильович; Oblap, Ruslan |
2024 | Інноваційні підходи у технології розсільного сиру типу «Фета» | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Загородня, Анастасія Сергіївна; Zahorodna, Anastasia; Коцюк, Максим Сергійович; Kotsyuk, Maxim |