Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми pasta
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Вплив карбонату калію і лимонної кислоти на показники якості вермішелі як складової меню готельно-ресторанних комплексів Київщини | Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Uirii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia; Біла, Вікторія Вікторівна; Bila, Viktoriya |
2010 | Ефективність пасти івермектин 1,87 % при параскарозі коней | Антіпов, Анатолій Анатолійович; Antipov, Anatoliy; Гончаренко, Володимир Петрович; Goncharenko, Volodymyr; Мартиненко, Микола Петрович; Martynenko, Nikolai; Савченко, Ірина Олександрівна; Savchenko, Irina |
2024 | Організація виробництва макарон | Тищенко, Дмитро Віталійович; Tyshchenko, Dmytro |