Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Browsing by Subject nutritional and biological value
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Investigation of thermal and technological characteristics of new meat pastes production | Кепко, Олег Ігорович; Kepko, Oleg; Чернюшок, О. А.; Chernyushok, O.; Федоров, Володимир Гаврилович; Fedorov, Volodymyr; Москалюк, О.; Moskalyuk, O.; Журило, С.; Zhurilo, S. |
2024 | Перспективи використання горіху фісташка (pistacia vera l.) у технології ковбасних виробів | Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Фіалковська, Лариса Володимирівна; Fialkovsks, Larisa |
2008 | Якість м’яса каченят при використанні добавок селену у складі комбікормів | Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander |