Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми hazards
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збивання | Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr |
2018-02 | Ризик-орієнтована система контролю безпечності харчових продуктів: аналіз міжнародного та національного законодавства | Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana |