Перегляд зібрання за групою - Теми fatty acid composition

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023The effect of storage temperature on the quality of avocado fruits from different climatic zonesBelinska, Svitlana; Белінська, Світлана; Nesterenko, Nataliia; Нестеренко, Наталія; Moroz, Olena; Мороз, Олена; Bilokon, Tetiana; Білоконь, Тетяна; Kepko, Valentyna; Кепко, Валентина Миколаївна; Ivaniuta, Anastasiia; Іванюта, Анастасія; Shynkaruk, Oleksandra; Шинкарук, Олександра; Rudyk, Yaroslav; Рудик, Ярослав; Gruntovskyi, Mykola; Грунтовський, Микола; Kharsika, Iryna; Харсіка, Ірина
2004Дослідження нових видів стерилізованого консервованого маслаЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2007Жирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантамиЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2013Збільшення строку придатності до споживання стерилізованого вершкового маслаЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2004Стерилізоване консервоване масло: науковці дослідили технологічні аспекти його виготовленняЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy