Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми fatty acid composition
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | The effect of storage temperature on the quality of avocado fruits from different climatic zones | Belinska, Svitlana; Белінська, Світлана; Nesterenko, Nataliia; Нестеренко, Наталія; Moroz, Olena; Мороз, Олена; Bilokon, Tetiana; Білоконь, Тетяна; Kepko, Valentyna; Кепко, Валентина Миколаївна; Ivaniuta, Anastasiia; Іванюта, Анастасія; Shynkaruk, Oleksandra; Шинкарук, Олександра; Rudyk, Yaroslav; Рудик, Ярослав; Gruntovskyi, Mykola; Грунтовський, Микола; Kharsika, Iryna; Харсіка, Ірина |
2004 | Дослідження нових видів стерилізованого консервованого масла | Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2007 | Жирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантами | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila |
2013 | Збільшення строку придатності до споживання стерилізованого вершкового масла | Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2004 | Стерилізоване консервоване масло: науковці дослідили технологічні аспекти його виготовлення | Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |