Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми chemical composition of meat
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Effect of probiotic biopreparation on fatness, organoleptic, and chemical parameters of broiler chicken meat | Bogatko, Aliona; Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Nadiya; Богатко, Надія Михайлівна; Bukalova, Natalia; Букалова, Наталія Володимирівна; Lyasota, Vasily; Лясота, Василь Петрович; Tkachuk, Svitlana; Ткачук, Світлана Алімівна |
2024 | Безпечність та якість продуктів забою курчат-бройлерів за збагачення раціону пробіотичним біопрепаратом «Субтіформ» | Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Alona |
2014 | Біохімія м’яса та м’ясопродуктів | Цехмістренко, Світлана Іванівна; Tsekhmistrenko, Svitlana; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Oksana |
2015 | Показники забою свиней породи ландрас на відгодівлі за дії змішанолігандного комплексу Цинку | Маршалок, Вадим Анатолійович; Marshalok, Vadym |