Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми canning
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Аналіз та удосконалення технології горошку зеленого консервованого на ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» Київської області | Луцишина, Олена Михайлівна; Lutsyshyna, Olena |
2023 | Аналіз та удосконалення технології рибної консерви в умовах компанії «ІНТЕРРИБФЛОТ» Київської області | Малина, Роман Миколайович; Malyna, Roman |
2023 | Аналіз та удосконалення технології томатів маринованих домашніх в умовах ПАТ «Білоцерківський консервний завод» | Василенко, Дмитро Миколайович; Vasylenko, Dmytro |
2023 | Ознайомлення і покращення консервів бобових | Куліш, Альона Сергіївна; Kulish, Alyona |
2024 | Організація технологічних процесів консервованого горошку | Білоус, Олександр; Bilous, Oleksandr |