Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Автори Balashova, Anna
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Аналіз та удосконалення технології кисломолочного напою «Айран по-турецьки» | Балашова, Анна Ігорівна; Balashova, Anna |
2023 | Особливості технологічного обладнання для виробництва мармеладу та зефіру | Шибецький, Ігор Олександрович; Shibetsky, Ihor; Балашова, Анна Олегівна; Balashova, Anna; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna |
2024 | Порівняльні показники ефективності айрану та ряжанки на організм людини | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Балашова, Анна Ігорівна; Balashova, Anna; Іваниця, Ігор Олександрович; Ivanytsia, Ihor |