Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9533Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Хахула, Богдан Валерійович | - |
| dc.contributor.author | Khakhula, Bohdan | - |
| dc.date.accessioned | 2024-02-03T21:51:01Z | - |
| dc.date.available | 2024-02-03T21:51:01Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.citation | Хахула Б.В. Кластери, як засіб інноваційного розвитку вирощування круп’яних культур в Україні / Б.В. Хахула // Економічний дискурс. - 2022. - Вип. 1-2. - С. 117-126. DOI: https://doi.org/10.36742/2410-0919-2022-1-13 | uk_UA |
| dc.identifier.issn | 2410-0919 | - |
| dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9533 | - |
| dc.description | Natural and climatic conditions and factors of production intensity are important in increasing the efficiency of growing cereal crops. In order to provide the population of the country and its regions with food on a scientifically sound basis based on the deepening of specialization, concentration and interregional exchange of agricultural products, raw materials and food, it is necessary to take into account the existing regional division of labor in agricultural production and the placement of production of certain types of products by using the natural potential of agriculture, the ratio volumes of production and consumption, which depend on the volumes of commodity resources for export or the need for their import. | uk_UA |
| dc.description.abstract | У підвищенні ефективності вирощування круп’яних культур важливе значення мають природнокліматичні умови та фактори інтенсивності виробництва. З метою науково обґрунтованого забезпечення населення країни та її регіонів продовольством на основі поглиблення спеціалізації, концентрації та міжрегіонального обміну сільськогосподарською продукцією, сировиною та продовольством, необхідно враховувати існуючий регіональний поділ праці в сільськогосподарському виробництві й розміщенні виробництва певних видів продукції шляхом використання природного потенціалу сільського господарства, співвідношення обсягів виробництва та споживання, від яких залежать обсяги товарних ресурсів для вивезення або потреби у їх ввезенні. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Львівський торговельно-економічний університет, Подільський державний університет, ГО «Науковий клуб «СОФУС» | uk_UA |
| dc.subject | спеціалізація | uk_UA |
| dc.subject | specialization | uk_UA |
| dc.subject | концентрація | uk_UA |
| dc.subject | concentration | uk_UA |
| dc.subject | кластер | uk_UA |
| dc.subject | cluste | uk_UA |
| dc.subject | спеціалізовані зони | uk_UA |
| dc.subject | specialized zones | uk_UA |
| dc.subject | круп’яні культури | uk_UA |
| dc.subject | cultures | uk_UA |
| dc.title | Кластери, як засіб інноваційного розвитку вирощування круп’яних культур в Україні | uk_UA |
| dc.title.alternative | Cluster as a means of innovative development of grain crop growing in Ukraine | uk_UA |
| dc.type | Стаття | uk_UA |
| dc.identifier.udc | 338.436-025.27 : 664.7 (477) | uk_UA |
| dc.identifier.jel | Q12, Q13, L66 | - |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| klastery.pdf | 268,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.