Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9533
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХахула, Богдан Валерійович-
dc.contributor.authorKhakhula, Bohdan-
dc.date.accessioned2024-02-03T21:51:01Z-
dc.date.available2024-02-03T21:51:01Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationХахула Б.В. Кластери, як засіб інноваційного розвитку вирощування круп’яних культур в Україні / Б.В. Хахула // Економічний дискурс. - 2022. - Вип. 1-2. - С. 117-126. DOI: https://doi.org/10.36742/2410-0919-2022-1-13uk_UA
dc.identifier.issn2410-0919-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9533-
dc.descriptionNatural and climatic conditions and factors of production intensity are important in increasing the efficiency of growing cereal crops. In order to provide the population of the country and its regions with food on a scientifically sound basis based on the deepening of specialization, concentration and interregional exchange of agricultural products, raw materials and food, it is necessary to take into account the existing regional division of labor in agricultural production and the placement of production of certain types of products by using the natural potential of agriculture, the ratio volumes of production and consumption, which depend on the volumes of commodity resources for export or the need for their import.uk_UA
dc.description.abstractУ підвищенні ефективності вирощування круп’яних культур важливе значення мають природнокліматичні умови та фактори інтенсивності виробництва. З метою науково обґрунтованого забезпечення населення країни та її регіонів продовольством на основі поглиблення спеціалізації, концентрації та міжрегіонального обміну сільськогосподарською продукцією, сировиною та продовольством, необхідно враховувати існуючий регіональний поділ праці в сільськогосподарському виробництві й розміщенні виробництва певних видів продукції шляхом використання природного потенціалу сільського господарства, співвідношення обсягів виробництва та споживання, від яких залежать обсяги товарних ресурсів для вивезення або потреби у їх ввезенні.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівський торговельно-економічний університет, Подільський державний університет, ГО «Науковий клуб «СОФУС»uk_UA
dc.subjectспеціалізаціяuk_UA
dc.subjectspecializationuk_UA
dc.subjectконцентраціяuk_UA
dc.subjectconcentrationuk_UA
dc.subjectкластерuk_UA
dc.subjectclusteuk_UA
dc.subjectспеціалізовані зониuk_UA
dc.subjectspecialized zonesuk_UA
dc.subjectкруп’яні культуриuk_UA
dc.subjectculturesuk_UA
dc.titleКластери, як засіб інноваційного розвитку вирощування круп’яних культур в Україніuk_UA
dc.title.alternativeCluster as a means of innovative development of grain crop growing in Ukraineuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc338.436-025.27 : 664.7 (477)uk_UA
dc.identifier.jelQ12, Q13, L66-
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
klastery.pdf268,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.