Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9173
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГриневич, Наталія Євгеніївна-
dc.contributor.authorGrynevych, Nataliia-
dc.contributor.authorОсадча, Юлія Василівна-
dc.contributor.authorOsadcha, Yuliia-
dc.date.accessioned2023-12-04T07:34:05Z-
dc.date.available2023-12-04T07:34:05Z-
dc.date.issued2023-01-
dc.identifier.citationГриневич Н.Є. Годівля як основна складова у технології вирощування Acipenser ruthenus (Linnaeus, 1758) / Н.Є. Гриневич, Ю.В. Осадча // Proceedings of XI International Scientific and Practical Conference “Modern research in world science”. Lviv, Ukraine, January 29-31. – 2023. – P. 41–45.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-8219-86-3-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9173-
dc.descriptionCultivation of commercial sterlet in various technological conditions makes it possible to effectively restore the population and saturate the market with fish products, including valuable black caviar.uk_UA
dc.description.abstractВирощування товарної стерляді в різних технологічних умовах дає змогу ефективно відновлювати популяцію, та наситити ринок рибною продукцією в тому числі цінною чорною ікрою.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherScientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua”uk_UA
dc.subjectAcipenser ruthenusuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectкормиuk_UA
dc.subjectщільність посадкиuk_UA
dc.subjectтехнологічні умовиuk_UA
dc.subjectAcipenser ruthenusuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectfodderuk_UA
dc.subjectplanting densityuk_UA
dc.subjecttechnological conditionsuk_UA
dc.titleГодівля як основна складова у технології вирощування Acipenser ruthenus (Linnaeus, 1758)uk_UA
dc.title.alternativeFeeding as the main component in the cultivation technology of Acipenser ruthenus (Linnaeus, 1758)uk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc001.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hodivlia_osnovna.pdf945,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.