Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8945
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цехмістренко, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Цехмістренко, Оксана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-24T13:18:04Z | - |
dc.date.available | 2023-08-24T13:18:04Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Цехмістренко С. І. Біохімія пташиного яйця: навч. посібник / С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко .- Біла Церква, 2023 .- 152 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8945 | - |
dc.description | The textbook covers fundamental questions on the biochemistry of a bird's egg. The structure of a bird's egg, chemical composition, functional and technological properties are presented, and the factors affecting them are analyzed. The biosynthesis of the constituent components of the egg, the formation of the yolk, protein and shell are considered. The textbook includes a section on biochemical changes in bird eggs under different storage methods. Recommended for applicants of educational institutions in the following specialties: "Technology of production and processing of livestock products", "Food technologies", "Biotechnologies and bioengineering", "Hotel and restaurant business", "Veterinary medicine". | uk_UA |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику викладені фундаментальні питання з біохімії пташиного яйця. Представлені будова пташиного яйця, хімічний склад, функціонально-технологічні властивості, а також аналізуються чинники, що на них впливають. Розглянуто біосинтез складових компонентів яйця, утворення жовтка, білка та шкаралупи. У навчальний посібник включений розділ із біохімічних змін у пташиному яйці за різних способів зберігання. Рекомендовано для здобувачів навчальних закладів освіти зі спеціальностей: “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”, “Харчові технології”, “Біотехнології та біоінженерія”, “Готельно-ресторанна справа”, “Ветеринарна медицина”. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | шкаралупа яйця | uk_UA |
dc.subject | білок яйця | uk_UA |
dc.subject | жовток яйця | uk_UA |
dc.subject | ферменти яйця | uk_UA |
dc.subject | вітаміни яйця | uk_UA |
dc.subject | гормони яйця | uk_UA |
dc.subject | мікроелементи яйця | uk_UA |
dc.subject | пігменти яйця | uk_UA |
dc.subject | egg shell | uk_UA |
dc.subject | egg protein | uk_UA |
dc.subject | egg yolk | uk_UA |
dc.subject | egg enzymes | uk_UA |
dc.subject | egg vitamins | uk_UA |
dc.subject | egg hormones | uk_UA |
dc.subject | egg trace elements | uk_UA |
dc.subject | egg pigments | uk_UA |
dc.title | Біохімія пташиного яйця | uk_UA |
dc.title.alternative | Biochemistry of a bird's egg | uk_UA |
dc.type | Книга | uk_UA |
dc.identifier.udc | 577.1:637.4:591.564(075.8) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Biokhimiia_ptashynoho.pdf | 2,35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.