Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8945
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦехмістренко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Svitlana-
dc.contributor.authorЦехмістренко, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Oksana-
dc.date.accessioned2023-08-24T13:18:04Z-
dc.date.available2023-08-24T13:18:04Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЦехмістренко С. І. Біохімія пташиного яйця: навч. посібник / С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко .- Біла Церква, 2023 .- 152 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8945-
dc.descriptionThe textbook covers fundamental questions on the biochemistry of a bird's egg. The structure of a bird's egg, chemical composition, functional and technological properties are presented, and the factors affecting them are analyzed. The biosynthesis of the constituent components of the egg, the formation of the yolk, protein and shell are considered. The textbook includes a section on biochemical changes in bird eggs under different storage methods. Recommended for applicants of educational institutions in the following specialties: "Technology of production and processing of livestock products", "Food technologies", "Biotechnologies and bioengineering", "Hotel and restaurant business", "Veterinary medicine".uk_UA
dc.description.abstractУ навчальному посібнику викладені фундаментальні питання з біохімії пташиного яйця. Представлені будова пташиного яйця, хімічний склад, функціонально-технологічні властивості, а також аналізуються чинники, що на них впливають. Розглянуто біосинтез складових компонентів яйця, утворення жовтка, білка та шкаралупи. У навчальний посібник включений розділ із біохімічних змін у пташиному яйці за різних способів зберігання. Рекомендовано для здобувачів навчальних закладів освіти зі спеціальностей: “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”, “Харчові технології”, “Біотехнології та біоінженерія”, “Готельно-ресторанна справа”, “Ветеринарна медицина”.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectшкаралупа яйцяuk_UA
dc.subjectбілок яйцяuk_UA
dc.subjectжовток яйцяuk_UA
dc.subjectферменти яйцяuk_UA
dc.subjectвітаміни яйцяuk_UA
dc.subjectгормони яйцяuk_UA
dc.subjectмікроелементи яйцяuk_UA
dc.subjectпігменти яйцяuk_UA
dc.subjectegg shelluk_UA
dc.subjectegg proteinuk_UA
dc.subjectegg yolkuk_UA
dc.subjectegg enzymesuk_UA
dc.subjectegg vitaminsuk_UA
dc.subjectegg hormonesuk_UA
dc.subjectegg trace elementsuk_UA
dc.subjectegg pigmentsuk_UA
dc.titleБіохімія пташиного яйцяuk_UA
dc.title.alternativeBiochemistry of a bird's egguk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc577.1:637.4:591.564(075.8)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biokhimiia_ptashynoho.pdf2,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.