Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8832
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorУстинова, Галина Леонідівна-
dc.contributor.authorUstynova, Halyna-
dc.date.accessioned2023-07-03T08:11:53Z-
dc.date.available2023-07-03T08:11:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУстинова Г.Л. Створення та оцінка вихідного матеріалу пшениці м’якої озимої адаптованого до умов Лісостепу України: Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 201 – Агрономія (21 – Аграрні науки та продовольство) / Г.Л. Устинова; наук. керівник М.В. Лозінський. Білоцерківський національний аграрний університет. – Біла Церква, 2023. – 253 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8832-
dc.descriptionThe dissertation is aimed at the theoretical justification and practical solution of an important scientific task of creating a new raw material of soft winter wheat for use in the hybridization of early-ripening, mid-early, mid-ripening and mid-late varieties in various combinations of crossing. Peculiarities of the formation of stem length and elements of the crop structure in varieties of soft winter wheat, hybrids and hybrid populations of F2, which differ in terms of precocity, depending on the genotype, the selected pairs for crossing and the conditions of the year were studied.uk_UA
dc.description.abstractДисертаційна робота спрямована на теоретичне обґрунтування і практичне вирішення важливого наукового завдання з створення нового вихідного матеріалу пшениці м’якої озимої за використання в гібридизації ранньостиглих, середньоранніх, середньостиглих і середньопізніх сортів у різних комбінаціях схрещування. Досліджено особливості формування довжини стебла і елементів структури врожаю у різних за скоростиглістю сортів пшениці м’якої озимої, гібридів і гібридних популяцій F2 залежно від генотипу, підібраних пар до схрещування і умов року.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університеuk_UA
dc.subjectпшениця м’яка озимаuk_UA
dc.subjectsoft winter wheatuk_UA
dc.subjectсортиuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectелементи продуктивностіuk_UA
dc.subjectelements of productivityuk_UA
dc.subjectмінливістьuk_UA
dc.subjectvariabilityuk_UA
dc.subjectвнутрішньовидова гібридизаціяuk_UA
dc.subjectintraspecific hybridizationuk_UA
dc.subjectгібридиuk_UA
dc.subjecthybridsuk_UA
dc.subjectгетерозисuk_UA
dc.subjectheterosisuk_UA
dc.subjectступінь фенотипового домінуванняuk_UA
dc.subjectdegree of phenotypic dominanceuk_UA
dc.subjectтип успадкуванняuk_UA
dc.subjecttype of inheritanceuk_UA
dc.subjectступінь трансгресіїuk_UA
dc.subjectdegree of transgressionuk_UA
dc.titleСтворення та оцінка вихідного матеріалу пшениці м’якої озимої адаптованого до умов Лісостепу Україниuk_UA
dc.title.alternativeCreation and Assessment of Soft Winter Wheat Raw Material Adaptable to the Conditions of the Forest Steppe of Ukraineuk_UA
dc.typeДисертаціяuk_UA
dc.identifier.udc633.111”324”-044.332(477.4)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Дисертації здобувачів ступеня доктора філософії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
stvorennia_ta_otsinka.pdf3,92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.