Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8565
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтепенко, Владислав Володимирович-
dc.contributor.authorStepenko, Vladyslav-
dc.date.accessioned2023-04-10T09:11:32Z-
dc.date.available2023-04-10T09:11:32Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСтепенко В. В. Аналіз та удосконалення технології використання робочих коней у ПАТ «Агрофірма Колос» та переробки конини у ТОВ м’ясопереробний завод «Баварія» : (204 – технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва молока м’яса; Наук. керівник В. А. Ліскович, доцент .- Біла Церква, 2022 .- 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8565-
dc.descriptionIn the process of research, the technological processes of feeding, maintenance and use of working horses were studied. The following zootechnical, biotechnical, synthesis and analysis methods were used. It has been proven that the use of working horses in agricultural work helps to reduce costs and increases the profitability of production. The conclusions that horse-breeding at all times was independently promising were substantiated.uk_UA
dc.description.abstractВ процесі досліджень вивчено технологічні процеси годівлі, утримання і використання робочих коней. Використано наступні методи зоотехнічні, біотехнічні, синтезу і аналізу. Доведено, що використання робочих коней на сільськогосподарських роботах сприяє зниженню витрат та дозволяє підвищити рентабельність виробництва. Обгрунтовано висновки, що конярство у всі часи незалежно було перспективним.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectробочий кіньuk_UA
dc.subjectконе-деньuk_UA
dc.subjectм’ясна продукція кониниuk_UA
dc.subjectкормо-деньuk_UA
dc.subjectтехнологія відтворенняuk_UA
dc.subjectworking horseuk_UA
dc.subjecthorse-dayuk_UA
dc.subjecthorse meat productsuk_UA
dc.subjectfodder-dayuk_UA
dc.subjectreproduction technologyuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології використання робочих коней у ПАТ «Агрофірма Колос» та переробки конини у ТОВ м’ясопереробний завод «Баварія»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of the technology of the use of working horses at PJSC «Agrofirma Kolos» and processing of horsemeat at Meat Processing Plant LLC «Bavaria»uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_Stepenko.pdf1,88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.