Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8529
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСич, Зеновій Деонизович-
dc.contributor.authorSych, Zenoviy-
dc.contributor.authorКубрак, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorKubrak, Svitlana-
dc.date.accessioned2023-03-30T17:07:34Z-
dc.date.available2023-03-30T17:07:34Z-
dc.date.issued2023-03-
dc.identifier.citationSych, Z.D., Kubrak, S.M. (2023). Біологічний потенціал цибулі шалот. Основні, малопоширені і нетрадиційні види рослин – від вивчення до освоєння (сільськогосподарські і біологічні науки): зб. тез міжнар. наук.-практ. конфер. (у рамках VIІI наукового форуму «Науковий тиждень у Крутах – 2023, 2 березня 2023 р., с. Крути, Чернігівська обл.) / ДС «Маяк» ІОБ НААН: у 2 т. Обухів: Друкарня ФОП Гуляєва В.М., Т. 1., С. 277-281uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8529-
dc.descriptionThe growing season, productivity and main problems of growing shallots in Ukraine are analyzed.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано вегетаційний період, урожайність та основні проблеми вирощування цибулі шалот в Україні.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОбухів: Друкарня ФОП Гуляєва В.М.uk_UA
dc.relation.ispartofseriesТом 1;-
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectsortuk_UA
dc.subjectмісцеві формиuk_UA
dc.subjectlocal formsuk_UA
dc.subjectврожайністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectмаса підземної цибулиниuk_UA
dc.subjectthe mass of the underground bulbuk_UA
dc.subjectвегетаційний періодuk_UA
dc.subjectgrowing seasonuk_UA
dc.titleБіологічний потенціал цибулі шалотuk_UA
dc.title.alternativeBiological potential of shallotsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc635.61 (06)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biolohichnyi_potentsial.pdf304,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.