Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/842
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБойко, Александр Васильевич-
dc.contributor.authorBojko, Alexander-
dc.contributor.authorСтавецкая, Руслана Владимировна-
dc.contributor.authorStavetska, Ruslana-
dc.contributor.authorБуштрук, Марина Витальевна-
dc.contributor.authorBystryk, Maryna-
dc.contributor.authorБойко, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorСтавецька, Руслана Володимирівна-
dc.contributor.authorБуштрук, Марина Віталіївна-
dc.date.accessioned2018-05-30T07:22:31Z-
dc.date.available2018-05-30T07:22:31Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/842-
dc.descriptionБойко А.В. Морфологическая и физиологическая характеристика криоконсервированной спермы быков в зависимости от технологической обработки / А.В. Бойко, Р.В. Ставецкая, М.В. Буштрук/ Сборник материалов междунар. науч.-практ. конф. – Ставрополь, 2016. – С. 151-154uk_UA
dc.description.abstractПри технологической обработке спермы, разбавлении ее синтетическими средами и хранении в охлажденном и замороженном состоянии происходят определенные структурные и биологические повреждения сперматозоидов, что значительно снижает их фертильность. Поэтому важно использовать комплексные методы оценки качества спермы и современные системы анализа, что позволяет всесторонне охарактеризовать качество спермиев быков. During processing of semen of bulls, dilution of its synthetic environments and storage in refrigerated and frozen condition there are certain structural and biological damage of semen, that greatly reducing their fertility. Therefore it’s important to use integrated methods for semen quality evaluation and modern to usesystem of analysis that allows to fully characterize the semen quality of bulls. При технологічній обробці сперми, розведенні її синтетичними середовищами і зберіганні в охолодженому і замороженому стані відбуваються певні структурні і біологічні пошкодження сперматозоїдів, що значно знижує їх фертильність. Тому важливо використовувати комплексні методи оцінки якості сперми і сучасні системи аналізу, що дозволяє всебічно охарактеризувати якість сперміїв бугаїв.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.publisherСтавропольский государственный аграрный университетuk_UA
dc.subjectбыки-производителиuk_UA
dc.subjectнативная спермаuk_UA
dc.subjectкриоконсервацияuk_UA
dc.subjectштучное осеменениеuk_UA
dc.subjectbullsuk_UA
dc.subjectnative semenuk_UA
dc.subjectcryopreservationuk_UA
dc.subjectartificial inseminationuk_UA
dc.subjectбугаї-плідникиuk_UA
dc.subjectнативная спермаuk_UA
dc.subjectкріоконсерваціяuk_UA
dc.subjectштучне заплідненняuk_UA
dc.titleМорфологическая и физиологическая характеристика криоконсервированной спермы быков в зависимости от технологической обработкиuk_UA
dc.title.alternativeMorphological and physiological characteristics of cryopreserved semen of bulls depending on the technological processinguk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udcУДК 636.2.082.13uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Morfolohycheskai.pdf296,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.