Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8420
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБомко, Віталій Семенович-
dc.contributor.authorBomko, Vitalii-
dc.contributor.authorСиваченко, Євгеній Вікторович-
dc.contributor.authorSyvachenko, Yevhenii-
dc.contributor.authorСметаніна, Олена Віталіївна-
dc.contributor.authorSmetanina, Olena-
dc.date.accessioned2023-03-04T20:07:08Z-
dc.date.available2023-03-04T20:07:08Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБомко В. С. Корми і кормові добавки та ефективність їх використання в годівлі тварин: навчальний посібник / В. С. Бомко, Є. В. Сиваченко, О. В. Сметаніна .- Біла Церква, 2023 .- 225 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8420-
dc.descriptionThe study guide presents the state and prospects for the development of the production of fodder, compound feed, feed additives and premixes in Ukraine. The classification of feed, feed additives and premixes is highlighted and a brief description of feed of plant and animal origin, waste: meat processing industry, poultry farming, technical production, flour and grain production and elevators, oil extraction production, sugar production, starch production is provided. and fermentation production and fruit residues, fish processing industry and products of water areas, feed additives and premixes for the production of compound feed. Also given are the characteristics of PVMA, feed and non-traditional mineral additives, premixes, vitamins, enzymes, buffers, probiotics, prebiotics, acidifiers and mold inhibitors, which used in animal feed. The effectiveness of the use of mineral additives of organic origin or complexones in the feeding of highly productive cows, pigs and poultry is shown. The study guide is intended for students of the educational and qualification levels "bachelor", "master" in the specialty 204 technology of production and processing of animal husbandry products and scientists, teachers, graduate students and managers of enterprises of all forms of ownership with developed animal husbandry.uk_UA
dc.description.abstractУ навчальному посібнику приведений стан і перспектива розвитку виробництва кормів, комбікормів, кормових добавок і преміксів в Україні. Висвітлена класифікація кормів, кормових добавок і преміксів та наведена коротка характеристика кормів рослинного та твариного походження, відходів: м'ясо-переробної промисловості, птахівництва, технічного виробництва, борошномельного і круп’яного виробництв та елеваторів, олійно-екстракційного виробництва, цукрового виробництва, крохмального і бродильного виробництва та плодові залишки, рибопереробної промисловості та продукти акваторій, кормових добавок та преміксів для виробництва комбікормів.Також приведена характеристика БВМД, кормових та нетрадиційних мінеральних добавок, преміксів, вітамінів, ферментів, буферів, пробіотиків, пребіотиків, підкислювачів і інгібіторів плісені, які використовуються в годівлі тварин. Приведена ефективність використання в комбікормах мінеральних добавок органічного походження або комплексонів в годівлі високопродуктивних корів, свиней і птиці. Навчальний посібник передбачений для студентів освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр», «магістр» за спеціальністю 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та науковців, викладачів, аспірантів і керівників підприємств усіх форм власності з розвиненим тваринництвом.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкормові добавкиuk_UA
dc.subjectfeed additivesuk_UA
dc.subjectгодівля тваринuk_UA
dc.subjectanimal feedinguk_UA
dc.subjectкормиuk_UA
dc.subjectfeedsuk_UA
dc.titleКорми і кормові добавки та ефективність їх використання в годівлі тваринuk_UA
dc.title.alternativeFodder and feed additives and the effectiveness of their use in animal feedinguk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc636.2.084.523uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Korm_dobavky.pdf2,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.