Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8419
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСоболєв, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorSobolev, Alexander-
dc.contributor.authorНедашківський, Володимир Михайлович-
dc.contributor.authorNedashkivskyi, Volodymyr-
dc.contributor.authorПетришак, Роман Анатолійович-
dc.contributor.authorPetryshak, Roman-
dc.contributor.authorСоболєва, Світлана Василівна-
dc.contributor.authorSoboleva, Svitlana-
dc.contributor.authorПетришак, Ольга Йосипівна-
dc.contributor.authorPetryshak, Olga-
dc.contributor.authorЛіскович, Володимир Андрійович-
dc.contributor.authorLiskovych, Volodymyr-
dc.contributor.authorКузьменко, Петро Іванович-
dc.contributor.authorKuzmenko, Peter-
dc.date.accessioned2023-03-04T19:56:04Z-
dc.date.available2023-03-04T19:56:04Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМетодологія та організація наукових досліджень у тваринництві: навчальний посібник / О.І. Соболєв, В.М. Недашківський, Р.А. Петришак та ін.; за редакцією О. І. Соболєва .- Біла Церква: ТОВ «Білоцерківдрук», 2022 .- 256 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-8219-09-3-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8419-
dc.descriptionThe study guide "Methodology and organization of scientific research in animal husbandry" was prepared for applicants of the second (master's) level of higher education in specialty 204 "Technology of production and processing of animal husbandry products". The textbook summarizes and systematizes theoretical knowledge regarding the basic principles and requirements for the formation of groups of animals for conducting various types of experimental research; the methods and techniques of determining the most informative indicators of the productivity of various types of agricultural animals and poultry, assessing the quality of their products, as well as a number of economic indicators that evaluate the effectiveness of the results of scientific research are considered. The study guide will also be useful for students of the third (educational and scientific) level of higher education, scientific and pedagogical workers, scientists and practitioners whose activities are related to the production and processing of livestock productsuk_UA
dc.description.abstractНавчальний посібник «Методологія та організація наукових досліджень у тваринництві» підготовлено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». У навчальному посібнику узагальнено й систематизовано теоретичні надбання щодо основних принципів та вимог до формування груп тварин для проведення різних видів експериментальних досліджень; розглянуто методи і методики визначення найбільш інформативних показників продуктивності різних видів сільськогосподарських тварин і птиці, оцінки якості їх продукції, а також ряд економічних показників за якими оцінюють ефективність результатів наукових досліджень. Навчальний посібник також буде корисним для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, науково-педагогічних працівників, науковців та фахівців-практиків, діяльність яких пов’язана з виробництвом і переробкою продукції тваринництва.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТОВ «Білоцерківдрук»uk_UA
dc.subjectнаукові дослідженняuk_UA
dc.subjectметодологіяuk_UA
dc.subjectметодиuk_UA
dc.subjectтвариниuk_UA
dc.subjectоцінка продуктивностіuk_UA
dc.subjectоцінка якості продукціїuk_UA
dc.subjectscientific researchuk_UA
dc.subjectmethodologyuk_UA
dc.subjectmethodsuk_UA
dc.subjectanimalsuk_UA
dc.subjectproductivity assessmentuk_UA
dc.subjectproduct quality assessmentuk_UA
dc.titleМетодологія та організація наукових досліджень у тваринництвіuk_UA
dc.title.alternativeМетодологія та організація наукових досліджень у тваринництвіuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc636:001.8(076.8)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metodolohiia_ta_orhaniz.pdf6,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.