Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8274
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондаренко, Леся Вікторівна-
dc.contributor.authorBondarenko, Lesia-
dc.date.accessioned2023-02-07T06:28:38Z-
dc.date.available2023-02-07T06:28:38Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБондаренко Л. В. Важливість застосування пробіотику поросятам у період відлучення / Л. В. Бондаренко // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 43-45.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8274-
dc.descriptionThe effectiveness of the use of pro-biotic drugs in pig farming is considered. Feasibility was analyzed the use of Protecto-active probiotics in piglets during the weaning period. Application prospects are noted probiotics for pigs.uk_UA
dc.description.abstractРозглянуто ефективність використання про біотичних препаратів в свинарстві. Проаналізовано доцільність застосування пробіотику Протекто-актив поросятам у період відлучення. Відмічено перспективи застосування пробіотиків для свиней.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectпробіотикиuk_UA
dc.subjectсвинарствоuk_UA
dc.subjectмікрофлораuk_UA
dc.subjectтравний трактuk_UA
dc.subjectprobioticsuk_UA
dc.subjectpig farminguk_UA
dc.subjectmicroflorauk_UA
dc.subjectdigestive tractuk_UA
dc.titleВажливість застосування пробіотику поросятам у період відлученняuk_UA
dc.title.alternativeThe importance of using probiotics in piglets during the weaning perioduk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.4.053.087.8:612.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vazhlyvist_zastosuvan.pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.