Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8174
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІщук, Любов Петрівна-
dc.contributor.authorIshchuk, Lubov-
dc.date.accessioned2023-01-24T07:49:39Z-
dc.date.available2023-01-24T07:49:39Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationІщук Л.П. Оранжерея Білоцерківського НАУ як база для підготовки фахівців садово-паркового господарства / Л.П. Іщук // Journal of Native and Alien Plant Studies. - 2022. - Vol.18. - P. 44-58.-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8174-
dc.descriptionThe taxonomic composition, origin, life forms, climatic groups, and decorative properties of indoor plants have been analyzed and the ways of expanding their range were proposed within the framework of training qualified specialists to work with indoor plants in the greenhouse of Bila Tserkva National Agrarian University.-
dc.description.abstractЗ метою вдосконалення підготовки кваліфікованих фахівців для роботи з рослинами закритого ґрунту проведено аналіз таксономічного складу, походження, життєвих форм, кліматичних груп і декоративних властивостей рослин оранжереї Білоцерківського НАУ та запропоновано способи розширення їхнього асортименту.-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний дендрологічний парк "Софіївка" НАНУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВипуск 18;-
dc.subjectдекоративні рослини закритого ґрунту-
dc.subjectdecorative indoor plants-
dc.subjectколекція-
dc.subjectcollection-
dc.subjectасортимент-
dc.subjectassortment-
dc.subjectкласифікація-
dc.subjectclassification-
dc.subjectпоходження-
dc.subjectorigin-
dc.subjectкомпозиції-
dc.subjectcompositions-
dc.subjectінтродукція-
dc.subjectintroduction-
dc.titleОранжерея Білоцерківського НАУ як база для підготовки фахівців садово- паркового господарстваuk_UA
dc.title.alternativeGreenhouse of Bilа Tserkva National Agrarian University as a base for horticulture specialists traininguk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc728.98:378.4-
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Оранжерея БНАУ стаття 269944-Article Text-623867-1-10-20221228.pdf2,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.