Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8083
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтаростенко, Ірина Сергіївна-
dc.contributor.authorStarostenko, Iryna-
dc.date.accessioned2022-12-20T20:32:19Z-
dc.date.available2022-12-20T20:32:19Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationРозведення та селекція риб: конспект лекцій для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» / Укл.: І.С. Старостенко .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– 82 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8083-
dc.descriptionThe abstract of the lectures covers the main theoretical and practical issues of methods and methods of fish breeding. As well as the peculiarities of selection and breeding work in fish farming, the study of which will enable future specialists to acquire the necessary knowledge of the laws of development and functions of the fish organism, modern methods of reproduction and cultivation of the main objects of fish farming.uk_UA
dc.description.abstractВ конспекті лекцій висвітлені основні теоретичні і практичні питання прийомів та методів селекції риб. А також особливості селекційно-племінної роботи у рибництві, вивчення яких дасть змогу майбутнім спеціалістам набути необхідних знань із закономірностей розвитку і функцій організму риб, сучасних методів відтворення і вирощування основних об’єктів рибництва.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectрістuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectбонітуванняuk_UA
dc.subjectселекціяuk_UA
dc.subjectgrowthuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectratinguk_UA
dc.subjectselectionuk_UA
dc.titleРозведення та селекція рибuk_UA
dc.title.alternativeBreeding and selection of fishuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udcУДК 639.3.03uk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozved_ riblekts.pdf1,18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.