Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8020
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖарчинська, Валерія Сергіївна-
dc.contributor.authorZharchynska, Valeriia-
dc.contributor.authorГриневич, Наталія Євгеніївна-
dc.contributor.authorGrynevych, Nataliia-
dc.date.accessioned2022-12-13T13:07:55Z-
dc.date.available2022-12-13T13:07:55Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЖарчинська В.С. Значення органолептичних показників води у технології утримання та вирощування австралійського червоноклешневого рака Cherax Quadricarinatus (Vonmartens, 1868) / В.С. Жарчинська, Н.Є. Гриневич // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 20 жовтня 2022 року. – Біла Церква: БНАУ, 2022. – С. 17–18.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8020-
dc.descriptionDetermining the organoleptic parameters of water is an important stage during the maintenance and cultivation of Australian red-clawed crayfish. The main ones are: transparency, color, turbidity, smell. Control and monitoring of these parameters in comparison with the optimal ones is the basis for a more detailed hydrochemical analysis.uk_UA
dc.description.abstractВизначення органолептичних показників води – важливий етап під час утримання та вирощування австралійських червоноклешневих раків. Основними є: прозорість, колірність, каламутність, запах. Контроль і моніторинг цих параметрів у порівнянні з оптимальними – підстава для детальнішого гідрохімічного аналізу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectакваріально-басейновий комплексuk_UA
dc.subjectCherax quadricarinatusuk_UA
dc.subjectпрозорістьuk_UA
dc.subjectколірністьuk_UA
dc.subjectкаламутністьuk_UA
dc.subjectзапахuk_UA
dc.subjectorganoleptic indicatorsuk_UA
dc.subjectaquarium and pool complexuk_UA
dc.subjectCherax quadricarinatusuk_UA
dc.subjecttransparencyuk_UA
dc.subjectcoloruk_UA
dc.subjectturbidityuk_UA
dc.subjectsmelluk_UA
dc.titleЗначення органолептичних показників води у технології утримання та вирощування австралійського червоноклешневого рака Cherax Quadricarinatus (Vonmartens, 1868)uk_UA
dc.title.alternativeThe value of organoleptic indicators of water in the technology of keeping and growing the Australian red-clawed crayfish Cherax Quadricarinatus (Vonmartens, 1868)uk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc639.375:574.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Znachennia_orhanoleptychnykh.pdf810,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.