Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8020
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жарчинська, Валерія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Zharchynska, Valeriia | - |
dc.contributor.author | Гриневич, Наталія Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Grynevych, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-13T13:07:55Z | - |
dc.date.available | 2022-12-13T13:07:55Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Жарчинська В.С. Значення органолептичних показників води у технології утримання та вирощування австралійського червоноклешневого рака Cherax Quadricarinatus (Vonmartens, 1868) / В.С. Жарчинська, Н.Є. Гриневич // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 20 жовтня 2022 року. – Біла Церква: БНАУ, 2022. – С. 17–18. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8020 | - |
dc.description | Determining the organoleptic parameters of water is an important stage during the maintenance and cultivation of Australian red-clawed crayfish. The main ones are: transparency, color, turbidity, smell. Control and monitoring of these parameters in comparison with the optimal ones is the basis for a more detailed hydrochemical analysis. | uk_UA |
dc.description.abstract | Визначення органолептичних показників води – важливий етап під час утримання та вирощування австралійських червоноклешневих раків. Основними є: прозорість, колірність, каламутність, запах. Контроль і моніторинг цих параметрів у порівнянні з оптимальними – підстава для детальнішого гідрохімічного аналізу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | акваріально-басейновий комплекс | uk_UA |
dc.subject | Cherax quadricarinatus | uk_UA |
dc.subject | прозорість | uk_UA |
dc.subject | колірність | uk_UA |
dc.subject | каламутність | uk_UA |
dc.subject | запах | uk_UA |
dc.subject | organoleptic indicators | uk_UA |
dc.subject | aquarium and pool complex | uk_UA |
dc.subject | Cherax quadricarinatus | uk_UA |
dc.subject | transparency | uk_UA |
dc.subject | color | uk_UA |
dc.subject | turbidity | uk_UA |
dc.subject | smell | uk_UA |
dc.title | Значення органолептичних показників води у технології утримання та вирощування австралійського червоноклешневого рака Cherax Quadricarinatus (Vonmartens, 1868) | uk_UA |
dc.title.alternative | The value of organoleptic indicators of water in the technology of keeping and growing the Australian red-clawed crayfish Cherax Quadricarinatus (Vonmartens, 1868) | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 639.375:574.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Znachennia_orhanoleptychnykh.pdf | 810,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.