Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7831
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКашпур, Анна Петрівна-
dc.contributor.authorВовк, Лариса Анатоліївна-
dc.contributor.authorKashpur, Anna-
dc.contributor.authorVovk, Larysa-
dc.date.accessioned2022-09-21T18:57:31Z-
dc.date.available2022-09-21T18:57:31Z-
dc.date.issued2021-11-
dc.identifier.citationКашпур А.П., Вовк Л.А. Шляхи підвищення рівня інноваційного розвитку виробництва з метою подолання збитковості підприємства. // Наукові пошуки молоді в ХХІ столітті . – Біла Церква, БНАУ, 2021. – С. 27uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7831-
dc.descriptionThe article identifies and substantiates the factors that promote or restrain the innovative development of businesses, considers its problems and perspectives under modern conditions.uk_UA
dc.description.abstractУ статті виявлено та обґрунтовано чинники, що його сприяють або стримують інноваційний розвиток підприємств, розглянуто його проблеми та перспективи у сучасних умовах.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectінноваційна діяльністьuk_UA
dc.subjectінноваційний процесuk_UA
dc.subjectінноваційний розвитокuk_UA
dc.subjectнапрями розвиткуuk_UA
dc.subjectвпровадження інноваційuk_UA
dc.subjectinnovative activityuk_UA
dc.subjectinnovative processuk_UA
dc.subjectinnovative developmentuk_UA
dc.subjectdirections of developmentuk_UA
dc.subjectintroduction of innovationsuk_UA
dc.titleШляхи підвищення рівня інноваційного розвитку виробництва з метою подолання збитковості підприємства.uk_UA
dc.title.alternativeWays to increase the level of innovative development of production in order to overcome the unprofitability of the enterprise.uk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc338.439.24 (477)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shlyaxy_ pidvy_shhennya.pdf112,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.