Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7343
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.contributor.authorГриневич, Наталія Євгеніївна-
dc.contributor.authorGrynevych, Nataliia-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.date.accessioned2022-04-26T08:39:45Z-
dc.date.available2022-04-26T08:39:45Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДимань Т. Безпека харчових гідробіонтів: підручник / Т. Димань, Н. Гриневич, Т. Мазур; за наук. ред. Т. Димань. – Київ: ВЦ «Академія», 2022. – 256 с.(Серія «Альма-матер»)uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-580-310-2-
dc.identifier.issn978-966-580-648-6-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7343-
dc.descriptionThe textbook provides general information on the nutritional value of food aquatic organisms (marine and freshwater organisms). The main groups of pollutants, the presence of which negatively affects the safety and quality of edible water bodies, are considered in detail. Toxic and hygienic characteristics of contaminants, factors of their accumulation in aquatic organisms, impact on the human health and measures to reduce their content in food staff of aquatic origin are presented. The book is addressed to students of higher education institutions. It will be useful for teachers, professionals in the food industry, fisheries, aquaculture.uk_UA
dc.description.abstractУ підручнику наведено загальні відомості про поживну цінність харчових гідробіонтів (морських і прісноводних організмів). Детально розглянуто основні групи забруднювальних речовин, присутність яких негативно позначається на безпечності і якості їстівних водних об’єктів. Представлено токсико-гігієнічні характеристики контамінантів, чинники їх накопичення в гідробіонтах, вплив на організм людини та заходи щодо зменшення їх умісту в харчовій продукції водного походження. Адресований студентам закладів вищої освіти. Прислужиться викладачам, працівникам харчової промисловості, рибного господарства, суб’єктів аквакультури.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВЦ «Академія»uk_UA
dc.subjectгідробіонтиuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectтоксиниuk_UA
dc.subjectзабрудненняuk_UA
dc.subjectтрансгенні технологіїuk_UA
dc.subjectaquatic organismsuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjecttoxinsuk_UA
dc.subjectpollutionuk_UA
dc.subjecttransgenic technologiesuk_UA
dc.titleБезпека харчових гідробіонтівuk_UA
dc.title.alternativeFood safety of aquatic organismsuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc613.2.(075.8)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bezpeka_kharchovykh.pdf1,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.