Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7234
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Струтинська, Юлія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Strutynska, Julia | - |
dc.contributor.author | Крупа, Наталія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Krupa, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-07T07:53:30Z | - |
dc.date.available | 2022-02-07T07:53:30Z | - |
dc.date.issued | 2021-09 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки для вивчення дисципліни Основи аранжування для студентів першого (бакалаврського) рівня агробіотехнологічного факультету спеціальності 206– Садово-паркове господарство/ Ю.В. Струтинська, Н.М. Крупа . Біла Церква, 2020 – 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7234 | - |
dc.description | Discipline program for students of the Faculty of Agrobiotechnology compiled on the basis of a standard program of state educational standard and plan of the educational process of specialty 206 - Horticulture | uk_UA |
dc.description.abstract | Програма дисципліни для студентів агробіотехнологічного факультету складена на підставі типової програми державного освітнього стандарту і плану навчального процесу спеціальності 206 – Садово-паркове господарство | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | оранжування | uk_UA |
dc.subject | arrangement | uk_UA |
dc.subject | колаж | uk_UA |
dc.subject | collage | uk_UA |
dc.subject | панно | uk_UA |
dc.subject | panel | uk_UA |
dc.subject | композиції | uk_UA |
dc.subject | compositions | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки для вивчення дисципліни Основи аранжування для студентів першого (бакалаврського) рівня агробіотехнологічного факультету спеціальності 206– Садово-паркове господарство | uk_UA |
dc.title.alternative | Methodical instructions for studying the discipline Basics of arranging for students of the first (bachelor's) level of the Faculty of Agrobiotechnology specialty 206 - Horticulture | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | 712.2 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичка Основи Аранжування .pdf | 399,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.