Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (бакалаври)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-3 зі 3.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Організація виробництва напівкопчених ковбас
Гончаренко, Назар Миколайович
;
Honcharenko, Nazar
2024
Організація виробництва твердого сиру
Гушленко, Олег Вікторович
;
Gushlenko, Oleh
2024
Аналіз та організація технології виробництва курячих консервів
Дембіцький, Владислав Русланович
;
Dembitskyi, Vladyslav
Перегляд
Автор
1
Dembitskyi, Vladyslav
1
Gushlenko, Oleh
1
Honcharenko, Nazar
1
Гончаренко, Назар Миколайович
1
Гушленко, Олег Вікторович
1
Дембіцький, Владислав Русланович
Тема
2
technology
2
рецептура
2
технологія
1
advantages
1
canned food
1
control
1
environmental management
1
half-smoked sausage
1
hard cheeses
1
potential
.
далі >
за датою випуску
3
2024
Has File(s)
3
true
Тип матеріалу
3
Кваліфікаційні роботи