Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (бакалаври)
Кваліфікаційні роботи (магістри)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 51-60 зі 186.
назад
1
...
3
4
5
6
7
8
9
...
19
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Аналіз та удосконалення технології майонезних соусів в умовах ТОВ «АВІС»
Дячук, Марія Миколаївна
;
Dyachuk, Maria
2023
Аналіз та удосконалення технології запіканки із сиру кисломолочного в умовах ТОВ «Гама БЦ» Київської області
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zahorui, Lyudmila
2023
Аналіз та удосконалення технології кисломолочних напоїв в умовах ПрАТ «Обухівський молокозавод» Київської області
Карпенчук, Юлія Володимирівна
;
Karpenchuk, Julia
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва фруктових соків в умовах ТОВ «Сандора» Київської області
Жигун, Владислава Сергіївна
;
Zhigun, Vladyslava
2023
Аналіз і удосконалення технології твердого сиру в умовах сироварні «Джерсей»
Ковальчук, Марина Миколаївна
;
Kovalchuk, Maryna
2023
Аналіз та удосконалення технології сирокопчених ковбасних виробів в умовах ФОП Маршалок В.В. Київської області
Касинець, Анастасія Василівна
;
Kasynets, Anastasia
2023
Аналіз та удосконалення технології м´ясних посічених напівфабрикатів в умовах Миронівського МПЗ «Легко» Київської області
Кінщак, Олена Михайлівна
;
Kinshchak, Olena
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва фруктових цукерок в умовах ПРАТ «Гощанського заводу продтоварів» Рівненської області
Іщенко, Катерина Миколаївна
;
Ishchenko, Kateryna
2023
Аналіз та удосконалення технології напівтушок курячих охолоджених на ДТ «Птахофабрика «ПЕРЕМОГА НОВА» Черкаської області
Кречковський, Андрій Володимирович
;
Krechkovsky, Andriy
2023
Аналіз та удосконалення технології грудинки «Пікантної» в умовах ФОП «Маршалок»
Коломієць, Ілона Олегівна
;
Kolomiiets, Ilona
Перегляд
Автор
1
Afanasieva, Oksana
1
Alekseev, Oleksandr
1
Antonenko, Ruslana
1
Artemova, Kateryna
1
Artyushok, Elena
1
Arutyunov, Artem
1
Azieva, Svetlana
1
Babich, Zhanna
1
Bachinsky, Igor
1
Batenko, Tamara
.
далі >
Тема
49
technology
49
технологія
32
обладнання
31
equipment
27
raw materials
27
сировина
21
organoleptic indicators
21
органолептичні показники
21
продуктовий розрахунок
19
quality
.
далі >
за датою випуску
96
2023
53
2024
19
2022
15
2020
1
2019
Has File(s)
184
true
Тип матеріалу
184
Кваліфікаційні роботи