Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 12.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Удосконалення механізмів управління конкурентоспроможністю продукції (на матеріалах ТОВ «Чечельницький молокозавод»)Соболь, Євгеній Миколайович; Sobol, Yevgenij
2020Аналіз системи управління якістю на матеріалах ТОВ "Конті Плюс"Балас, Юрій Миколайович; Balas, Yuriy
2020Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів на ФОП «Маршалок» Київської областіВарченко, Марія Миколаївна; Varchenko, Mariia
2020Аналіз та удосконалення технології морозива на ПРАТ «ЖЛК-Україна» Київської областіГапич, Ірина Володимирівна; Hapych, Iryna
2020Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської областіВовченко, Тетяна Вікторівна; Vovchenko, Tetyana
2020Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської областіФрашко, Владислав Валерійович; Frashko, Vladyslav
2022Роль та призначення органів сертифікації в системі управління якістю сільськогосподарської техніки (за матеріалами ДП «НТЦ «АгроСЕПРО» НААН»)Шараборін, Ярослав Ігорович; Sharaborin, Yaroslav
2023Формування системи стратегічного маркетингового управління підприємством (за матеріалами ТДВ «Яготинський маслозавод»)Повар-Бобровська, Ірина Володимирівна; Povar-Bobrovska, Iryna
2023Управління маркетинговою діяльністю підприємства на основі партнерського підходу (на прикладі ТОВ «Бориспільський завод металоконструкцій» Київської області)Чурип, Богдан Олександрович; Churyp, Bohdan
2023Формування та вдосконалення механізму управління якістю продукції на підприємстві (за матеріалами ТОВ «Завод пакувального обладнання «Термо-Пак»)Лагер, Віктор Миколайович; Lager, Victor