Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1401-1410 зі 1421.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Особливості впливу поступових рубок на ґрунтовий покрив та формування опаду і підстилки в умовах «Ємільчинське лісове господарство» ДП «Ліси України»Гутніков, Валерій Валерійович; Gutnikov, Valeriy
2024Вивчення біологічних і екологічних особливостей росту і розвитку Sorbus Torminalis (L.) Crants у лісових масивах ВінничиниЮрченко, Андрій Анатолійович; Yurchenko, Andriy
2024-05-28Аналіз технології виробництва козівництва у ФГ «Кізонька» Київської області та його переробкаЛозовий, Дмитро Петрович; Lozovyi, Dmytro
2024-05-27Аналіз технології виробництва свинини в СТОВ «Довжик» Житомирської області та її переробки в ПП«Тетерів»Литовченко, Сергій Анатолійович; Lytovchenko, Serhii
2024Ефективність ведення лісового господарства у Білоцерківському лісництві філії «Білоцерківське лісове господарство» ДСГП «Ліси України»Дробязко, Дмитро Володимирович; Drobriazko, Dmytro
2024-05-21Аналіз технології виробництва та переробки м'яса качок у ПСП «Когут» Чернігівської областіЛиповець, Іван Володимирович; Lipovets, Ivan
2024-05-20Аналіз технології використання робочих коней у СТОВ «Батьківщина» та переробки конини у ПрАТ «Прилуцький м’ясокомбінат»Литвин, Ілля Михайлович; Lytvyn, Illia
2024-06-06Аналіз технології виробництва та переробки продукції бджільництва на приватній пасиці у Чернігівській областіКулігін, Юліан Володимирович; Kuligin, Yulian
2024-06-07Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «Межигріччя-Агро» Київської області та його переробки у ТДВ «Золотоніський маслокомбінат» Черкаської областіКозубенко, Сергій Сергійович; Kozubenko, Serhii
2024-05-15Аналіз технології виробництва та переробки м’яса курчат-бройлерів у ТОВ «Омега Три» Чернігівської областіЛепявко, Людмила Геннадіївна; Lepyavko, Lyudmila