Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 31-40 зі 53.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз та удосконалення технології світлого пива в ПРАТ « ПБК Радомишль»Арутюнов, Артем Володимирович; Arutyunov, Artem
2023Удосконалення технології хліба з пшеничного борошнаБабич, Жанна Сергіївна; Babich, Zhanna
2023Удосконалення технології м’ясних виробівАлєксєєв, Олександр Андрійович; Alekseev, Oleksandr
2023Аналіз і удосконалення технології виробництва м’яса курчат-бройлерів та його переробка в умовах ПрАТ «Оріл-Лідер» Дніпропетровської областіБурлака, Олександра Василівна; Burlaka, Alexandra
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки молока в ТДВ "Пологівське" Білоцерківського району Київської областіЛевчишин, Андрій Миколайович; Levchyshyn, Andriy
2024Організація виробництва курячих напівфабрикатівБублій, Маріанна Олександрівна; Bublii, Marianna
2024Організація виробництва напівкопчених ковбасГончаренко, Назар Миколайович; Honcharenko, Nazar
2024Організація виробництва сиркових виробівГордієнко, Максим Володимирович; Gordienko, Maksym
2024Організація виробництва цукруМедведчук, Ростислав Васильович; Medvedchuk, Rostyslav
2023Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в ТОВ "Подолянка" Вінницької області та її переробки в ПП "СОБ"Ігнатко, Богдан Васильович; Ihnatko, Bohdan