Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6527
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРазанов, Сергій Федорович-
dc.contributor.authorRazanov, Serhii-
dc.contributor.authorБезпалий, Іван Федорович-
dc.contributor.authorBezpalyi, Ivan-
dc.contributor.authorБала, Віталій Іванович-
dc.contributor.authorBala, Vitaliі-
dc.contributor.authorДонченко, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorDonchenko, Tatiana-
dc.date.accessioned2021-07-29T09:12:52Z-
dc.date.available2021-07-29T09:12:52Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції бджільництва: навч. посібник // С. Ф. Разанов, І. Ф. Безпалий, В. І. Бала, Т. А. Донченко . – К.: Аграрна освіта, 2010. – 277 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-7906-74-0-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6527-
dc.descriptionBeekeeping supplies the population with highly nutritious dietary and medicinal food products, and the light industry supplies the necessary raw materials. At the same time, this industry provides pollination of entomophilous crops, significantly improves the quality of fruits and seeds. The life processes of a bee colony are based on instincts, which requires a specialist in deep knowledge, skills and appropriate skills to manage them in order to direct the functions of bees in the right direction. The book contains materials on the biology of the bee colony, the reproduction of bees, the characteristics of various breeds of bees, bee inventory, the honey base, production technology and processing of products for the formation of future specialists' ability to serve bee colonies, carry out breeding work, prevent bee diseases, organize pollination. -g. crops and production. Based on this, the book contains material on the following blocks of meaningful modules: biology of the honey bee; keeping and breeding of bees; honey plants, crop pollination and bee diseases; technology of production and processing of beekeeping products.uk_UA
dc.description.abstractБджільництво постачає населення високопоживними дієтичними і лікувальними продуктами харчування, а легку промисловість – необхідною сировиною. Водночас ця галузь забезпечує запилення ентомофільних культур, що суттєво підвищує якість плодів і насіння. Процеси життєдіяльності бджолиної сім’ї ґрунтуються на інстинктах, що потребує від фахівця глибоких знань, умінь і відповідних навичок для управління ними з метою спрямування функцій бджіл у потрібному напрямі. Книга містить матеріали з біології бджолиної сім’ї, розмноження бджіл, характеристики різних порід бджіл, бджолоінвентарю, медоносної бази, технології виробництва і переробки продукції для формування у майбутніх фахівців уміння обслуговувати бджолосім’ї, проводити племроботу, профілактику хвороб бджіл, організувати запилення с.-г. культур та виробництво продукції. Виходячи з цього, в книзі викладено матеріал за такими блоками змістових модулів: біологія медоносної бджоли; утримання та розведення бджіл; медоносні рослини, запилення с.-г. культур та хвороби бджіл; технологія виробництва і переробки продукції бджільництва.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherАграрна освітаuk_UA
dc.subjectбджільництвоuk_UA
dc.subjectбджолиuk_UA
dc.subjectінвентарuk_UA
dc.subjectвуликиuk_UA
dc.subjectпасікаuk_UA
dc.subjectсила бджолиної сім’їuk_UA
dc.subjectмедuk_UA
dc.subjectвіскuk_UA
dc.subjectпрополісuk_UA
dc.subjectматочне молочкоuk_UA
dc.subjectквітковий пилокuk_UA
dc.subjectbeekeepinguk_UA
dc.subjectbeesuk_UA
dc.subjecthoney baseuk_UA
dc.subjectinventoryuk_UA
dc.subjectbeehivesuk_UA
dc.subjectapiaryuk_UA
dc.subjectstrength of the bee familyuk_UA
dc.subjecthoneyuk_UA
dc.subjectwaxuk_UA
dc.subjectpropolisuk_UA
dc.subjectroyal jellyuk_UA
dc.subjectpollenuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції бджільництваuk_UA
dc.title.alternativeBeekeeping production technologyuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc638.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnol_vyrobn_prod_bdzhil.pdf657,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.