Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5481
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМерзлов, Сергій Віталійович-
dc.contributor.authorMerzlov, Serhii-
dc.contributor.authorКороль-Безпала, Леся Петрівна-
dc.contributor.authorKorol'-Bezpala, Lesya-
dc.date.accessioned2021-01-18T17:01:48Z-
dc.date.available2021-01-18T17:01:48Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМерзлов С.В. Спосіб удосконалення складу поживного середовища для личинки Chironomus: патент на корисну модель № 132075 A23K 10/12 (2016.01) / С.В.Мерзлов, Л.П.Король-Безпала // заявл. 31.08.2018; опубл. 11.02.2019 .- Бюл. № 3 .- 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5481-
dc.descriptionThe method for improving the composition of the nutrient medium for Chironomus larvae includes adding biloxide additives to the nutrient medium. Moreover, as a bilokvmisnu supplement add drizhzovanu mass of sunflower seed meal.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб удосконалення складу поживного середовища для личинок Chironomus включає додавання до поживного середовища білоквмісної добавки. При цьому як білоквмісну добавку додають дріжджовану масу шроту насіння соняшнику.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectДріжджована маса шроту насіння соняшникуuk_UA
dc.subjectпоживне середовищеuk_UA
dc.subjectличинки Chironomusuk_UA
dc.subjectпекарські дріжджіuk_UA
dc.subjectвиживаємістьuk_UA
dc.subjectmass of sunflower seed mealuk_UA
dc.subjectnutrient mediumuk_UA
dc.subjectChironomus larvaeuk_UA
dc.subjectbaker's yeastuk_UA
dc.subjectsurvival rateuk_UA
dc.titleСпосіб удосконалення складу поживного середовища для личинки Chironomusuk_UA
dc.title.alternativeMethod for improving the composition of the nutrient medium for the Chironomus larvauk_UA
dc.typeПатентuk_UA
dc.identifier.udc606.4:595.771uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_udoskonalennia.pdf238,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.