Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5435
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бомко, Віталій Семенович | - |
dc.contributor.author | Bomko, Vitalii | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-28T08:48:49Z | - |
dc.date.available | 2020-12-28T08:48:49Z | - |
dc.date.issued | 2002 | - |
dc.identifier.citation | Бомко В.С. Вплив різного рівня протеїнового живлення на перетравність поживних речовин та використання азоту корму коровами у сухостійний період / В.С.Бомко // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького .- 2002 .- Т. 4, № 2, Ч.3 .- С 3-7. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5435 | - |
dc.description | The article provides data on the effect of different levels of protein nutrition, which is achieved through the introduction of pea crumbs, sunflower cake, soybeans and products of its processing, the digestibility of feed nutrients and nitrogen use in high-yielding dry cows. It has been established that the digestibility and use of nutrients are influenced first of all by the quality, and then by the amount of protein, as well as the provision of rations with energy, fat, macro-microelements and vitamins. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті наведенні дані про вплив різного рівня протеїнового живлення, який досягається за рахунок введення дерті горохової, макухи соняшникової, сої та продуктів її переробки, на перетравність поживних речовин кормів та використання азоту високопродуктивними сухостійними коровами. Встановлено, що на перетравність та використання поживних речовин впливає в першу чергу якість, а потім кількість протеїну, а також забезпеченість раціонів енергією, жиром, макро- мікроелементами та вітамінами. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького | uk_UA |
dc.subject | протеїн | uk_UA |
dc.subject | живлення | uk_UA |
dc.subject | перетравність | uk_UA |
dc.subject | поживні речовини | uk_UA |
dc.subject | корови | uk_UA |
dc.subject | раціон | uk_UA |
dc.subject | соя | uk_UA |
dc.subject | баланс азоту | uk_UA |
dc.subject | Protein | uk_UA |
dc.subject | nutrition | uk_UA |
dc.subject | digestibility | uk_UA |
dc.subject | nutrients | uk_UA |
dc.subject | cows | uk_UA |
dc.subject | die | uk_UA |
dc.subject | soy | uk_UA |
dc.subject | nitrogen balance | uk_UA |
dc.title | Вплив різного рівня протеїнового живлення на перетравність поживних речовин та використання азоту корму коровами у сухостійний період | uk_UA |
dc.title.alternative | The influence of different level of the feeding of the protein on the digest of nutritious substances and use food for cows. | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.2. 084.087.74:612.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_riznoho_rivnia.pdf | 6,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.