Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5400
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузьменко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKuzmenko, Oksana-
dc.date.accessioned2020-12-21T19:50:10Z-
dc.date.available2020-12-21T19:50:10Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКузьменко О.А. Додати продуктивності / О.А.Кузьменко // The Ukrainian Farmer .- 2016 .- №9(81) .- С. 44-45.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5400-
dc.descriptionDetails about the functions of critical amino acids in the body of pigs and about the main sources of their intake.uk_UA
dc.description.abstractДокладно про функції в організмі свиней критичних амінокислот і про основні джерела їх надходженняuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectгодівля свинейuk_UA
dc.subjectамінокислотиuk_UA
dc.subjectраціонuk_UA
dc.subjectлізинuk_UA
dc.subjectyears of pigsuk_UA
dc.subjectamino acidsuk_UA
dc.subjectratsionuk_UA
dc.subjectlizinuk_UA
dc.titleДодати продуктивностіuk_UA
dc.title.alternativeAdd performanceuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.4.084.087.74uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dodaty_produktyvnosti.pdf273,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.