Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5289
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Ігор Миколайович | - |
dc.contributor.author | Paska, Ihor | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-27T09:45:08Z | - |
dc.date.available | 2020-11-27T09:45:08Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Паска І. М. Удосконалення взаємовідносин між суб’єктами молокопродуктового підкомплексу України / І.М. Паска // Вісник аграрної науки. – 2012. – №. 5. – С. 70-73. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5289 | - |
dc.description | The relationship between the subjects has been assessed dairy subcomplex of Ukraine and methods of their improvement are offered. Special attention is paid to research of the prices for dairy products as the indicator of mutual relations between participants of the dairy subcomplex. | uk_UA |
dc.description.abstract | Здійснено оцінку взаємовідносин між суб’єктами молокопродуктового підкомплексу України та запропоновано способи їх поліпшення.Особливу увагу приділено дослідженню цін на молокопродукцію як індикатора взаємовідносин між учасниками молокопродуктового підкомплексу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національна академія аграрних наук України | uk_UA |
dc.subject | молочна промисловість | uk_UA |
dc.subject | dairy industry | uk_UA |
dc.subject | виробництво | uk_UA |
dc.subject | production | uk_UA |
dc.subject | ціна | uk_UA |
dc.subject | price | uk_UA |
dc.title | Удосконалення взаємовідносин між суб’єктами молокопродуктового підкомплексу України | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the relationship between the subjects of the dairy subcomplex of Ukraine | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 339.137.22:637.13 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
udoskonalennya.pdf | 124,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.